Kontakt

NHO Transport

I 2019 signerte vi kontrakt med NHO Transport. De bruker testsystemet vårt til digital planlegging og gjennomføring av “Bussnorsktesten” for minoritetsspråklige bussjåfører. Testen er en arbeidsrelatert test som brukes til å måle lytte-, lese- og skriveferdigheter i norsk hos minoritetsspråklige sjåfører eller kandidater til yrket.

Ønsker du å lese mer om testen?

hold deg oppdatert

Følg oss på Facebook og Linkedin!

Copyright 2022 © All rights Reserved. Design by Enovate.

Planlegg og administrer tester, kurs og arrangementer!

Book et møte med Enovate

Så hyggelig at du vil vite mer om oss! Fyll inn skjemaet for å booke et uforpliktende møte med oss. Møtet vil som hovedregel foregå digitalt over Teams, men vi er åpne for å gjøre det på andre måter, dersom det passer bedre for deg.

Vi vil ta kontakt med deg innen 24 timer.