Kontakt

UCO

UCO har vært kunde hos oss siden 2011. De bruker vårt kursadministrasjonssystem, Kursporten, til påmelding, planlegging og administrering av sine kurs via UCO-skolen. UCO-skolen tilbyr dokumentert og sertifisert sikkerhetsopplæring innen bygg, anlegg og industri.

Besøk gjerne UCO-skolen for å se hvordan en enkel kan integrere systemet inn i nettsiden sin.

hold deg oppdatert

Følg oss på Facebook og Linkedin!

Copyright 2022 © All rights Reserved. Design by Enovate.

Planlegg og administrer tester, kurs og arrangementer!

Book et møte med Enovate

Så hyggelig at du vil vite mer om oss! Fyll inn skjemaet for å booke et uforpliktende møte med oss. Møtet vil som hovedregel foregå digitalt over Teams, men vi er åpne for å gjøre det på andre måter, dersom det passer bedre for deg.

Vi vil ta kontakt med deg innen 24 timer.